Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009

ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ


ΥΛΙΚΑ:
Χοντροί χοχλιοί
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
αλάτι, ξύδι.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


Οι χοχλιοί θα πρέπει να είναι μεγάλοι (χοντροί) και αφού τους πλύνομε τους ρίχνομε στο τηγάνι "αμπούμπουρα" (με τη μούρη προς τα κάτω ). Τηγανίζονται σε δυνατή φωτιά, ενώ τους ανακατεύομε μια-δυο φορές. Στο τέλος τους ρίχνομε το αλάτι και το ξύδι και είναι έτοιμοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου